Vice ordförande Bernt Söderman nominerad till Guldklubban

Vice ordförande Bernt Söderman nominerad till Guldklubban

​Styrelseakademin Jämtland nominerar Norrlandsfondens vice styrelseordförande Bernt Söderman till priset Guldklubban 2013. Bernt Söderman är känd för sitt stora engagemang, sin noggrannhet och förmåga till strukturerat styrelsearbete. Vi på Norrlandsfonden gratulerar till nomineringen!

Styrelseakademin Jämtland nominerar Norrlandsfondens vice styrelseordförande Bernt Söderman till priset Guldklubban 2013. Bernt Söderman är känd för sitt stora engagemang, sin noggrannhet och förmåga till strukturerat styrelsearbete. Vi på Norrlandsfonden gratulerar till nomineringen!

Motivering: Bernt Söderman har lyckats väva ihop många års erfarenhet som VD, ledamot och styrelseordförande med ett genuint intresse för företagande och samhällets utveckling.

Detta har skapat ett framgångsrikt arbete som styrelseordförande i ett antal företag och de senaste åren i Niwentec AB och som vice ordförande i Norrlandsfonden.

Med stort engagemang, stor noggrannhet och strukturerat styrelsearbete har han lett Niwentec till ett starkt växande företag inom energi, kyla, ventilation och automation.

Bernt Söderman har uppvisat ett sådant föredömligt ordförandeskap att han blirJämtlands nominering till Guldklubban Sverige 2013.

Vi på Norrlandsfonden gratulerar!