Nätverksträff med kvinnor som äger och driver företag

Nätverksträff med kvinnor som äger och driver företag

​Norrlandsfonden och Partnerinvest Norr är tillsammans initiativtagare till ett nätverk bestående av kvinnor som äger- och driver tillväxtföretag i Norr- och Västerbotten. Syftet med det länsöverskridande nätverket är att dela med sig av erfarenheter kring företagande, utveckla nya samarbeten och gör fler affärer.

Norrlandsfonden och Partnerinvest Norr är tillsammans initiativtagare till ett nätverk bestående av kvinnor som äger- och driver tillväxtföretag i Norr- och Västerbotten. Syftet med det länsöverskridande nätverket är att dela med sig av erfarenheter kring företagande, utveckla nya samarbeten och gör fler affärer.

Ett flertal möten har genomförts runt om i länen under de senaste åren, då företagen både delar med sig av den kompetens som finns inom nätverket och även fått externa influenser genom föreläsare och framförallt gemensamma studiebesök. Senast träffades nätverket i Kiruna med besök hos LKAB på agendan och nu har turen kommit till tillväxtstaden Umeå den 14-15/2. På programmet, för de dryga tjugotalet deltagare, står besök på Designhögskolan och hos Umeås största privata arbetsgivare, Volvo Lastvagnar. Temat för Umeåträffen är design i olika former. Vi hoppas precis som vid tidigare tillfällen på inspirerande dagar tillsammans med tillväxt i fokus.