Hedrande utmärkelse för insatser i Gävleborg

Hedrande utmärkelse för insatser i Gävleborg

​Vid den årliga galan Eldklotet i Gävle tilldelades Norrlandsfondens Per-Erik Persson det fina priset "Årets företagssupporter i Gävleborg 2009". Priset delas ut till en/flera personer som inom offentlighetens ram som har underlättat och därmed utvecklat länets företagsamhet.

Vid den årliga galan Eldklotet i Gävle tilldelades Norrlandsfondens Per-Erik Persson det fina priset "Årets företagssupporter i Gävleborg 2009". Priset delas ut till en/flera personer som inom offentlighetens ram som har underlättat och därmed utvecklat länets företagsamhet. 

- Det är hedrande att få priset. Jag är framförallt imponerad av alla de företag i länet som under 2009 trots lågkonjunktur valde att satsa framåt, sade Per-Erik vid tacktalet. 

Per-Erik betonade också att kollegan Marie Nordman förtjänar en del av äran då hon ansvarar för kommunerna Ljusdal/Nordanstig i Gävleborgs län. Vi på Norrlandsfonden gratulerar vår kollega till priset och tycker att det känns som ett gott betyg för vårt långsiktiga arbete i Gävleborg. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa företagen att växa vidare.